Καμία πρόκληση δεν είναι αρκετά μεγάλη ή μικρή για τους GhostForce! Από τους δημιουργούς της σειράς «Miraculous», η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων «GhostForce», έρχεται τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 15.15 στο Disney Channel. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15.15. Το Disney Channel είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Δείτε το trailer:

Οι Λιβ, Άντι και Μάικλ είναι τρεις μαθητές γυμνασίου στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι εν αγνοία των φίλων και των οικογενειών τους, αποτελούν την GhostForce, μια ομάδα υπερηρώων που έχουν ένα βασικό σκοπό: να κρατήσουν την πόλη ασφαλή από τα άγρια και σκανδαλιάρικα φαντάσματα, που θέλουν να την καταλάβουν.

Στο πρώτο επεισόδιο «Παγομπανάνα/Φαραώκ» (Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 15.15), η μπασκετική αντιπαλότητα των Άντι και Ντρέικ αφυπνίζει την Παγομπανάνα, ένα φάντασμα που παγώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, αφού στη συνέχεια, η ομάδα πολεμάει ένα φάντασμα-φαραώ που είναι αποφασισμένο να τους μετατρέψει όλους σε μούμιες!

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα Δεκεμβρίου 2021 – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Thats Life. Life as it is!