Το απίστευτο σχέδιο εκδίκησης της “Emily Thorne”, ναι ναι, αυτό που δεν μπορείς να συνδέσεις με τίποτα με το γλυκύτατο παρουσιαστικό της Emily Van Camp που την υποδύεται, είναι αυτό που κορύφωσε την αγωνία στο Revenge, την επιτυχημένη σειρά του Fox, που το φινάλε της 3ης σεζόν άφησε πολλούς με ανοιχτό το στόμα. Οι οποίοι φυσικά περιμένουν την 4η σεζόν με ανυπομονησία για να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Το show που δημιουργήθηκε από τον Mike Kelley (The O.C., Providence), και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί επίσης η περσινή υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου, Madeleine Stowe (Victoria Grayson), έχει αποκτήσει και καιρό ένα πολύ φανατικό κοινό, που έπαθε ένα ψιλοσοκ με την ολοκλήρωση της 3ης σεζόν με αυτά που έκανε πράξη η φιλική προς όλους και  “κορίτσι-της-διπλανής-πόρτας”, Emily, που είχε κατά νου εξ αρχής ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αν και έγινε κάμποση συζήτηση για το αν θα υπάρξει καινούργια σεζόν, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και η συνέχεια επί της μικρής οθόνης αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα.
Τώρα πλέον (SPOILER), με την οικογένειά της εντελώς κατεστραμένη, τον άντρα της δολοφονημένο και εκείνη κλεισμένη στο ψυχιατρείο, η Victoria δηλώνει πως “Όταν όλα όσα αγαπάς στα έχουν κλέψει, κάποιος πρέπει να πληρώσει. Emily Thorne θα σε κυνηγήσω”.