Η σειρά «Marvel’s Agent Carter» είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες της Marvel, «Captain America: The First Avenger» και «Captain America: The Winter Soldier». Η γεμάτη περιπέτεια και ίντριγκα σειρά, επιστρέφει για το 2ο κύκλο επεισοδίων στο FOX, με πρωταγωνίστρια την Hayley Atwell στον ομώνυμο ρόλο.

Χρόνια πριν ο Πράκτορας Coulson και η ομάδα του πάρουν όρκο να προστατεύουν εκείνους που δεν μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από απειλές που δεν μπορούν να κατανοήσουν, υπήρχε η Πράκτορας Peggy Carter (Hayley Atwell), μια γυναίκα που  έδωσε τον ίδιο όρκο, αλλά σε μια εποχή που οι γυναίκες δεν αναγνωρίζονταν ως εξίσου έξυπνες ή δυνατές με τους άνδρες. Κανείς όμως δεν πρέπει να υποτιμά την Peggy!
Βρισκόμαστε στο 1946 και η λήξη του πολέμου προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην Peggy καθώς τοποθετείται στο περιθώριο, μετά την επιστροφή των στρατιωτών στην πατρίδα. Εκείνη την περίοδο εργάζεται για τη μυστική υπηρεσία SSR (Strategic Scientific Reserve) και ξαφνικά της αναθέτουν διοικητικές αρμοδιότητες, παρά την επιθυμία της να τοποθετηθεί στο πεδίο της δράσης. Εκτός από τις δυσκολίες στην καριέρα της, η Peggy θα πρέπει να συνηθίσει τη ζωή της, ως μια μόνη γυναίκα στην Αμερική, έχοντας μόλις χάσει τον έρωτα της ζωής της, Steve Rogers (γνωστός και ως Captain America).
Ένας γνωστός της από το παρελθόν, ο Howard Stark (Dominic Cooper) πέφτει θύμα συνωμοσίας κατηγορούμενος ότι πούλησε παράνομα τα όπλα μαζικής καταστροφής που είχε στην κατοχή του. Ο Star έρχεται σε επαφή με την Peggy καθώς, είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί και της ζητά να βρει τους υπεύθυνους ώστε να πάρει πίσω τα όπλα και να ‘καθαρίσει’ το όνομά του. Για να τη βοηθήσει με την αποστολή της ο Stark αναθέτει στον μπάτλερ του Edwin Jarvis (James D’ Arcy) να της παρέχει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει το στόχο της. Όμως ο Jarvis, ένας άνθρωπος που ακολουθεί αυστηρά το πρόγραμμά του, θα πρέπει να κάνει μεγάλες αλλαγές προκειμένου να ακολουθήσει τους ρυθμούς της Peggy.
Σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ότι η Peggy βοηθάει τον Stark, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες προδοσίας, ενώ η πολλά υποσχόμενη καριέρα της θα καταστραφεί! Όσο η έρευνα προχωρά, εκείνη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άνθρωπος για τον οποίο δουλεύει μπορεί τελικά να μην είναι αυτός που φαίνεται…

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28/01 @ 21:50