Η Sandra Bullock αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι μετανιώνει μόνο για μια ταινία στην καριέρα της και μάλλον ξέρετε όλοι σε ποια αναφέρεται.

 Η πρωταγινίστρια του πρόσφατου “The Lost City” όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Daniel Radcliffe και Channing Tatum, αποκάλυψε την μία ταινία που μετανιώνει οικτρά που την έκανε.

 Σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της και οι δυο ρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποια ταινία που ντράπηκαν να κάνουν αλλά άλλαξαν γνώμη όταν οι θεατές αντέδρασαν θετικά.

 Η ταινία είναι το Speed 2: Cruise Control” που γενικότερα θεωρείται ένα από τα χειρότερα sequels ταινιών στην ιστορία.

«Αυτή είναι μια ταινία που εύχομαι να μην είχα κάνει και κανένας φαν δεν άλλαξε γνώμη, απ’ όσο γνωρίζω, εκτός ίσως από εσένα» απάντησε στον δημοσιογράφο.

Το Speed κυκλοφόρησε το 1994 και λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς, κερδίζοντας δύο Όσκαρ ,με budget στα $37 εκατ. Και έφερε πάνω από $350 εκατ. στο box office. Από την άλλη το sequel που βγήκε το 1997 θεωρείται ένα από τα χειρότερα sequels όλων των εποχών και διεκδίκησε 8 Χρυσά Βατόμουρα κερδίζοντας το ένα, στην κατηγορία “Χειρότερου remake ή Sequel”.

Στην πρώτη ταινία, το “Speed” του 1994, πρωταγωνιστούσε ο Keanu Reeves, o oποίος όμως δεν επέστρεψε για το sequel. «Δεν απάντησα στο σενάριο. Ήθελα πολύ να δουλέψω με τη Sandra, μου άρεσε να παίζω τον Jack Traven και μου άρεσε το Speed, αλλά ένα υπερωκεάνιο; Δεν είχα κάτι με τους ηθοποιούς που συμμετείχαν, αλλά εκείνη την εποχή είχα την αίσθηση ότι απλά δεν ήταν σωστό», δήλωσε ο Reeves.