Αναπάντεχες οι αποχωρήσεις αυτής της εβδομάδας στο GNTM 3, με παίκτες που περιμέναμε ότι θα έφταναν πολύ πιο μακρυά στον διαγωνισμό για το επόμενο Top Model της Ελλάδας. Στο χτεσινό επεισόδιο έφυγε λόγω του ατυχήματός του, ένα από τα φαβορί, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, το golden pass. Σήμερα, σειρά έχει άλλο ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Άλλο ένα κορίτσι θα φύγει σήμερα, με τις κοπέλες του διαγωνισμού να έχουν αποδεκατιστεί. Ο λόγος για την 19χρονη Παρασκευή Κερασιώτη, την εντυπωσιακή τσιγγάνα από την Πάτρα που γοήτευσε τους κριτές και τους τηλεθεατές με την άγρια ομορφιά της.

Η αποχώρηση της Παρασκευής οφείλεται στην κακή της σχέση με το νερό, καθώς η αποψινή διαδικασία θα είναι underwater photoshooting. Η Παρασκευή δεν θα τα καταφέρει να «πάρει την δουλειά» και θα βρεθεί εκτός σπιτιού.

Η ίδια δεν έχει ασχοληθεί με το modeling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις παρόλα αυτά μέχρι στιγμής έχει ακούσει πολύ καλά λόγια στις φωτογραφίσεις της. Τόλμησε και ξεπέρασε τις αναστολές της ακόμα και όταν χρειάστηκε να κάνει γυμνή φωτογράφιση αλλά και να «τσαλακωθεί» και να ανοιχτεί στους συμπαίκτες της.

Διαβάστε ακόμη: Παίκτες του GNTM 3 ερωτεύτηκαν! Ποιο είναι το πρώτο ζευγάρι;