Πριν κλείσει τα 20 χρόνια, ο Martin Garrix αποτελεί ήδη ένα παγκόσμιο φαινόμενο και ανήκει πλέον στους 5 πιο ακριβοπληρωμένους DJs. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα festivals όπως το Tommorowland και δικαίως έχει αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο και πιστό fan club. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, ο Martin Garrix το Σάββατο 9 Απριλίου θα βρίσκεται στην χώρα μας για δεύτερη χρονιά.

martin

Όσον αφορά την περιοδεία του, ο ίδιος έχει δηλώσει: “Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο για να κάνω άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους, το οποίο είναι για μένα, η δουλειά των ονείρων μου”.

Ήταν 16 χρονών όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μουσική βιομηχανία και σε αυτό τον παρότρυνε ο Tiesto όταν έπαιξε μουσική στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Έχει στην κατοχή του 8 βραβεία και ήταν υποψήφιος σε άλλες 15 υποψηφιότητες.

Τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξει το δικό του ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το MTV με τίτλο “Martin Garrix: The Ride”. Θα αφορά την καθημερινότητα του και την δουλειά, ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στο Amsterdam. Αναμένουμε την κυκλοφορία του με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε το trailer:

Hey guys, I can finally reveal it! MTV Presents Martin Garrix: The Ride, my story so far exclusively on MTV, coming soon!The exclusive premiere event will be in my hometown Amsterdam, stay tuned for more info..

Posted by Martin Garrix on Saturday, 2 April 2016