Πριν από λίγο καιρό κάναμε λόγο για το spinoff της διάσημης σειράς του AMC, The Walking Dead, ωστόσο οι πληροφορίες μιλούσαν τότε για το “Cobalt”. Πλέον η αποκάλυψη έγινε και πρέπει να συνηθίσουμε στο Fear the Walking Dead. 
Δεν νομίζουμε πως η παραγωγή πέτυχε κέντρο με την επιλογή του ονόματος, αλλά αυτό φανταζόμαστε πως ελάχιστα ενδιαφέρει τους φανατικούς σειράς που μετά το φινάλε της 5ης σεζόν χθες βράδυ, θα πρέπει να έχουν ήδη στερητικά συμπτώματα και να θέλουν κι άλλο!
Κατά την διάρκεια λοιπόν του χθεσινού φινάλε παίχτηκε το teaser trailer του Fear the Walking Dead. Σ’ αυτά 16 μόλις δευτερόλεπτα δεν μπορεί κανείς να καταλάβει και πολλά πράγματα, ωστόσο αρκεί η προσμονή που δημιουργεί, με το κοινό να αναρωτιέταια από τώρα πως ξεκίνησε ο περίφημος ιός που διέλυσε τον πλανήτη μας και χάρισε στο AMC την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών. Η ανακοίνωση του ραδιοφωνικού προγράμματος κάνει λόγο για ένα μικροπροβληματάκι γρίπης που έχει κάνει την εμφάνισή του στο Λος Άντζελες… Και που να ‘ξερε.
Η season 1 θα έχει μόνο 6 επεισόδια, όμως ήδη το AMC έχει ανακοινώσει πως έχει εγκριθεί η δεύτερη που θα είναι πιο γεμάτη, με 10 επεισόδια.