Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος καλεσμένων στον χώρο πολιτισμού του «ΙΑΝΟ, πραγματοποιήθηκε, χθες, 22 Μαΐου 2017, με την ευγενική υποστήριξη της Estée Lauder, η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Τσεμπερλίδου με τίτλο: «Οι Ελληνίδες είναι θεές», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, μέλος του ομίλου NAKAS GROUP.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Οι Ελληνίδες είναι θεές»

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Οι Ελληνίδες είναι θεές»

Το μυθιστόρημα «Οι Ελληνίδες είναι θεές» είναι μία ερωτική ιστορία του σήμερα, που μέσω ενός έξυπνου συνδυασμού μυθοπλασίας και non-fiction μεταφέρει στο αναγνώστη πραγματικά στοιχεία για το πορτραίτο της σύγχρονης Ελληνίδας. Στην εκδήλωση, ακούστηκαν οι απόψεις καταξιωμένων γυναικών και όχι μόνο, με αφορμή τη βασική ιδέα τού βιβλίου που είναι ότι, όλες οι Ελληνίδες έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τα αρχέτυπα των 6 γυναικών-θεών του Ολύμπου:  Ήρα, Αθηνά, Αφροδίτη, Άρτεμης, Εστία και Δήμητρα.

Ντόρα Παϊσίδου-Καλλιτσάντση, Κατερίνα Τσεμπερλίδου, Νίκη Μπουτάρη

Ντόρα Παϊσίδου-Καλλιτσάντση, Κατερίνα Τσεμπερλίδου, Νίκη Μπουτάρη

Την εκδήλωση συντόνισε η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και βασικοί ομιλητές του πάνελ αποτέλεσαν: η ταλαντούχα δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης και η Κατερίνα Γκαμηλιάρη, διευθύντρια της μάρκας Estée Lauder Βalkans. Η γνωστή ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου, ενώ την παρουσίαση έκλεισε η συγγραφέας του βιβλίου Κατερίνα Τσεμπερλίδου, περιγράφοντας πώς εμπνεύστηκε την ιδέα του βιβλίου και ποια ήταν η ιστορία του μέχρι να το ολοκληρώσει.