‘Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ολοκληρώθηκε η 4η σεζόν της σειράς “The Crown” και οι fans αναμένουν νεώτερα για τον επερχόμενο κύκλο. Όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν, αφού μια υπόθεση κλοπής έχει προκαλέσει αναταραχή στην παραγωγή.

Όπως έγινε γνωστό, αντίκες αξίας 200.000 δολαρίων εκλάπησαν από τα σκηνικά της σειράς του Netflix. Πρόκειται για περισσότερα από 200 αντικείμενα που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μεταξύ των οποίων «Το Αυτοκρατορικό Αυγό της Στέψης» Fabergé του 1897 και ρωσικές εικόνες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ είπε στο Variety ότι η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορά κλοπής από οχήματα στην οδό Πάστουρς, στο Ντόνκαστερ. Αναφέρθηκε ότι παραβιάστηκαν τρία οχήματα που περιείχαν σκηνικά που χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές εκπομπές και παραλήφθηκαν διάφορα αντικείμενα. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Η διακοσμήτρια σκηνικών, Άλισον Χάρβεϊ δήλωσε στην Antiques Trade Gazette: «Τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί δεν είναι απαραίτητα στην καλύτερη κατάσταση και επομένως έχουν περιορισμένη αξία για μεταπώληση. Ωστόσο, είναι πολύτιμα για την κινηματογραφική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2022: Εκτός διαγωνισμού φέτος η Ρωσία