Ο SNIK αποτελεί έναν από τους βασικούς εκπρόσωπος της ραπ σκηνής στην Ελλάδα. Προσεχώς ετοιμάζεται να επιστρέψει με το νέο ολοκληρωμένο του album που έχει τίτλο «1987» από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

O δημοφιλής hitmaker στοχεύει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα και να δημιουργήσει τα νέα μουσικά trends της εποχής με ένα album γεμάτο smash hits, ανατρεπτικές συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών. Αυτή την Τετάρτη μάλιστα, στις 12 Ιανουαρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να απολαύσουμε τον SNIK σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση του νέου του album, μέσα από το καινοτόμο concept του Jägermeister Live Arena και την πλατφόρμα της Viva.

Πως θα απολαύσεις τη βραδιά από το σπίτι

Το Jägermeister έχει φροντίσει η βραδιά αυτή να είναι απολαυστική από το σπίτι με ειδικά combos είτε ατομικά, είτε για να παρακολουθήσετε το μοναδικό performance με φίλους. Με την αγορά κάθε combo κερδίζετε αυτόματα και τον ατομικό κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα της Viva.

Βρείτε τα μοναδικά combos που θα σας δώσουν το χρυσό κωδικό, είτε μέσα από το επίσημο e-shop του Jagermeister είτε μέσα από το E-food, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται φυσικά και μέσα από την πλατφόρμα της Viva.

Μη μείνεις όμως στα combos, κάνε δική σου και τη συλλεκτική φιάλη που θα κυκλοφορήσει, σε περιορισμένο αριθμό, με το νέο εξώφυλλο του πιο δημοφιλή Έλληνα ράπερ καλλιτέχνη, αποκλειστικά στο e-shop του Jägermeister.

Διαβάστε επίσης:

Ανακατατάξεις στο Survivor! Κάτια Ταραμπάνκο και Άρης Σοϊλέδης μπαίνουν στο ριάλιτι