Μπορεί τον τελευταίο μήνα να έχουμε σοκαριστεί από τις αποκαλύψεις του ελληνικού #MeToo, ωστόσο το κίνημα συνεχίζεται και στο Hollywood. Μία από τις τελευταίες γυναίκες που έσπασαν την σιωπή τους και βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τις τραυματικές τους εμπειρίες, είναι η τραγουδίστρια Demi Lovato. Η ίδια, αποκάλυψε ότι «έχασε την παρθενιά» της από βιασμό και όχι από συναινετική συνεύρεση και μάλιστα στην εφηβεία.

Για όσους δεν το θυμούνται, η -σήμερα 28χρονη- τραγουδίστρια και ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της από το κανάλι της Disney, όπου συμμετείχε σε εφηβικά shows. Ως αποτέλεσμα, ο βιαστής της ήταν παράγοντας του Disney Channel. Το χειρότερο; Όταν μίλησε για το τι συνέβη σε άλλους ανθρώπους, εκείνος όχι μόνο δεν αντιμετώπισε τις συνέπειες των πράξεών του, μα η ίδια αναγκάστηκε να συνεχίζει να εργάζεται μαζί του και να τον βλέπει σε καθημερινή βάση.

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό και ποιον αφορά. Ωστόσο, σημείωσε ότι έγινε περίπου την εποχή που η Disney την πίεζε να ισχυρίζεται δημόσια ότι θα περιμένει μέχρι να παντρευτεί για να ολοκληρώσει τις επαφές της.

«Είχαμε επαφές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα όμως να ολοκληρώσουμε και του το είχα εκφράσει ανοιχτά. Αυτό όμως, δεν τον σταμάτησε από το να κάνει ό,τι έκανε». Δυστυχώς, όπως η Demi, πολλές ακόμη γυναίκες έχουν παρόμοια εμπειρία από την πρώτη τους φορά, καθώς υπάρχουν άνθρωποι δεν θεωρούν ότι τίθεται πλέον ζήτημα συναίνεσης ενώ αρχίζουν να εμπλέκονται ερωτικά με κάποιο άτομο. Ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν ξανά κάνει σεξ, αλλά και γενικά, η συναίνεση και ο σεβασμός του «δεν είμαι ακόμη έτοιμη» είναι τεράστιας σημασίας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν στα πλαίσια της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας “Demi Lovato: Dancing with the Devil“, όπου συζητάει μεταξύ άλλων την εμπειρία της ως ηθοποιός σε νεαρή ηλικία, τον εθισμό της στην ηρωίνη καθώς και τα 3 εγκεφαλικά και την μία καρδιακή προσβολή που βίωσε το 2018 και έπειτα. Θα κάνει την πρεμιέρα του στις 23 Μαρτίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ του πολλά υποσχόμενου ντοκιμαντέρ παρακάτω, το οποίο έχει συμμετοχές καλλιτεχνών όπως η Christina Aguilera και ο Elton John