Η σειρά που έχει προταθεί για πολλά βραβεία ενώ μετρά και τρεις υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, στην κατηγορία “Outstanding Stunt Coordination”, μετά από ένα hiatus επιστρέφει το Μάρτιο με τα νέα επεισόδια του 10ου κύκλου αποκλειστικά στο FOX!

Το «Criminal Minds» ακολουθεί μία επίλεκτη ομάδα ψυχολόγων του FBI γνωστή ως BAU (Behavioral Analysis Unit). Τα μέλη της, καλούνται να σκιαγραφήσουν το προφίλ των πιο επικίνδυνων δολοφόνων της χώρας, για να προβλέψουν την επόμενη κίνησή τους και να τους προλάβουν πριν ξαναχτυπήσουν.

Ο πιο έμπειρος πράκτορας της BAU είναι ο David Rossi (Joe Mantegna), ιδρυτικός μέλος της BAU και απαραίτητος για την ομάδα.Ο Ειδικός Πράκτορας Aaron Hotchner (Thomas Gibson), ηγέτης της BAU, είναι ένας χαρισματικός ψυχολόγος που έχει την ικανότητα να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και να ξεκλειδώνει τα μυστικά τους. Η υπόλοιπη ομάδα απαρτίζεται από τους: Ειδικό Πράκτορα Derek Morgan (Shemar Moore), ειδικός σε εγκλήματα πάθους που προκύπτουν από εμμονικές τάσεις και Ειδικό Πράκτορα Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), μια κλασική περίπτωση παρεξηγημένης ιδιοφυίας καθώς η κοινωνική του νοημοσύνη είναι αντιστρόφως ανάλογη του IQ του. Την ομάδα συμπληρώνουν η Ειδική Πράκτορας Jennifer “JJ” Jareau (A.J. Cook) και η Penelope Garcia (Kristen Vangness), η γκουρού της τεχνολογίας, που συμβάλλει στην επίλυση των υποθέσεων χρησιμοποιώντας ως όπλο τη γοητεία της. Στα επεισόδια του 10ου κύκλου συναντάμε επίσης την Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer, I Know What You Did Last Summer), που υποδύεται την Kate Callahan, πρώην μυστική πράκτορα του FBI που λόγω της εξαιρετικής δουλειάς βρήκε τη θέση της στη BAU.

Τα μέλη της επίλεκτης αυτής ομάδας, χρησιμοποιούν τις μοναδικές τους ικανότητες για να ταυτοποιήσουν τα κίνητρα και τα συναισθηματικά ερεθίσματα των δολοφόνων ώστε να καταφέρουν να τους σταματήσουν προτού διαπράξουν περισσότερα εγκλήματα.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Μαρτίου, στις 21:30!

https://www.youtube.com/watch?v=CQXUirp90ko