H συγγραφική διαίσθηση του Richard Castle και η δημιουργικά μεθοδική δουλειά της Kate Beckett επιλύουν εδώ και 7 χρόνια ανθρωποκτονίες στη Νέα Υόρκη διατηρώντας παράλληλα το δικό τους φανατικό τηλεοπτικό κοινό. Φυσικά μιλάμε για το Castle, ένα από τα πιο ξεχωριστά show αλλά και δίδυμα της μικρής οθόνης που έχουν αντέξει με άνεση στο χρόνο, ανανεώνοντας κάθε φορά τον τηλεοπτικό τους χρόνο για ακόμα μία ακόμη σεζόν. Αυτή η “υπόγεια” επιτυχία που κινείται με τους δικούς της ρυθμούς έφτασε αισίως τις 8.
Μόλις οι τηλεθεατές γνώρισαν για πρώτη φορά τον Richard Castle (Nathan Fillion) ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου και χωρισμένο πατέρα μιας έφηβης κόρης, βρισκόταν σε απόγνωση λόγω της έλλειψης έμπνευσης. Όμως μόλις η αστυνομία της Νέας Υόρκης τον ανέκρινε για μια σειρά από φόνους που ήταν εμπνευσμένοι από τα βιβλία του, ο Castle βρήκε τη χαμένη του έμπνευση στο πρόσωπο της ντετέκτιβ Kate Beckett (Stana Katic), μιας έξυπνης και δυναμικής ερευνήτριας ανθρωποκτονιών. Παρά τις αρχικές τους συγκρούσεις, οι σπίθες δεν άργησαν να εμφανιστούν, οδηγώντας τους στον κίνδυνο και δημιουργώντας ένα πέπλο ρομαντισμού τους καθώς ο Castle ανέλαβε δράση για να βρει τον δολοφόνο-αντιγραφέα. Μόλις η αρχική υπόθεση εξιχνιάστηκε, ο Castle και η Beckett συνέχισαν να ερευνούν παράξενες ανθρωποκτονίες στη Νέα Υόρκη.
8 σεζόν μετά και το δίδυμο αφού πέρασε τόσα και τόσα μαζί, πλέον είναι ζευγάρι στη ζωή, παντρεμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν καινούργιες προκλήσεις. Αλλά μαζί με κάθε πρόκληση παραμονεύει και ένας κίνδυνος.
Στον καινούργιο 8ο κύκλο η Kate έχει μία καινούργια δουλειά, ο Rick μία νέα συνεργάτιδα ενώ όλα όσα νομίζαμε πως γνωρίζουμε για το ζευγάρι πρόκειται να αλλάξουν. Απολαύστε το αγαπημένο σας πρωταγωνιστικό δίδυμο αποκλειστικά στο FOX Life κάθε Τετάρτη στις 21:50.