Μπορεί το Breaking Bad να τελείωσε, παρόλα αυτά ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, πριν ακόμα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο, ανακοίνωσε πως η νέα του δουλειά θα έχει ως πρωταγωνιστή τον εκκεντρικό και απολαυστικό δικηγόρο, Saul Goodman (Bob Odenkirk). Όπως μάθαμε η νέα αυτή παραγωγή θα είναι prequel του Breaking Bad, παρόλα αυτά όμως δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτό, καθώς θα έχει καθαρά χιουμοριστικό και κωμικό ύφος. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Odenkirk σε συνέντευξη του, καθώς δήλωσε πως οι σεναριογράφοι θέλουν να δημιουργήσουν κάτι φρέσκο και καινούργιο και πως δεν έχουν σκοπό να φτιάξουν το Breaking Bad 2.0. Πιο συγκεκριμένα είπε:

 “Είναι ένα διαφορετικό show και θα έχει διαφορετική ενέργεια και δεν θα προσπαθήσουμε απλά να επεκτείνουμε το Breaking Bad. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα κάνουμε κάτι φρέσκο με έναν χαρακτήρα που είναι πλούσιος και αστείος και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με αυτό. Και θέλουμε να βεβαιωθούμε πως το κοινό δεν θα το δει ως συνέχεια του Breaking Bad, αλλά ως κάτι καινούργιο και ελπίζουμε ότι θα είναι διασκεδαστικό με τους δικούς του όρους”.

Αυτό που μένει τώρα είναι να μάθουμε ποιοι χαρακτήρες του Breaking Bad θα επιστρέψουν στη νέα δουλειά. Ήδη πάντως οι Bryan (Walter) Cranston και Aaron (Jesse) Paul, έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον να επιστρέψουν, οπότε ίσως τους δούμε σε special εμφανίσεις. Πολλά ακούγονται και για επιστροφή του δολοφόνου Mike Ehrmantraut (Joe McCormick). Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα προβληθεί η σειρά.