Μπορεί ο κινηματογράφος να έχει σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα, με τα blockbuster να μην φέρνουν τα εκατομμύρια που έφερναν κάποτε και όλοι να μιλούν για μία μεταβατική φάση που ίσως βγάλει το σινεμά σε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, ωστόσο κάποια πρωτοκλασάτα ονόματα του Hollywood συνεχίζουν την δική τους ξεχωριστή πορεία. Προς το το λογιστήριο!
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έγινε μία έρευνα ανάμεσα σε παραγωγούς, ατζέντηδες και άλλα σημαντικά γρανάζια του Hollywood, και αυτή αποκάλυψε πως υπάρχει μία μικρή λίστα από έξι πολύ μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου που αυτή την εποχή μπορούν να κερδίσουν 20 εκατομμύρια δολάρια για μία ταινία ή και περισσότερα! Και ιδού ποια είναι αυτά:

1. Leonardo DiCaprio – 25 εκ.δολ.
2. Sandra Bullock – 20 εκ.δολ.
3. Matt Damon – 20 εκ.δολ.
4. Robert Downey Jr. – 20 εκ.δολ.
5. Denzel Washington – 20 εκ.δολ.
6. Angelina Jolie – 15-20 εκ.δολ.

Ο Leonardo DiCaprio με την πρωτιά του απλά επιβεβαιώνει πως είναι ο πιο hot star του σινεμά σήμερα, το πλέον σίγουρο όνομα για να πάρει μία υπερπαραγωγή τα λεφτά της πίσω και εκείνος φυσικά να βγάλει ένα μεροκάματο που θα το ζήλευαν όλοι. Η Sandra Bullock από την άλλη, αν και που και που κάνει λανθασμένες επιλογές, παραμένει πολύ ψηλά και σίγουρα το Gravity της έδωσε τρομερή ώθηση. Από εκεί και πέρα Matt Damon, Robert Downey Jr. και Denzel Washington απλά επιβεβαιώνουν την τεράστια φήμη τους, ενώ η Angelina Jolie κάνει την “έκπληξη” συμπληρώνοντας την εξάδα.