Με ένα λαμπερό cast που περιλαμβάνει τεράστια ονόματα του Hollywood, η ταινία Χαμένη Πόλη (The Lost City) που φέρει την υπογραφή των Ανταμ και Άαρον Νι, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες κωμικές περιπέτειες της χρονιάς.

H συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει κάνει καριέρα γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες πάντοτε που διαδραματίζονται σε εξωτικά μέρη. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις περιπέτειες είναι το μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος υποδύεται τον χαρακτήρα του «Ντας». Σε πολλές περιπτώσεις η Λορέτα συνηθίζει να μπλέκει την πραγματικότητα με την φαντασία και αυτό είναι κάτι που την οδηγεί σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, συμπαρασύροντας μαζί της κι όσους την περιτριγυρίζουν. Τα πάνω-κάτω στη ζωή της θα έρθουν όταν στο πλαίσιο ενός ταξιδιού για την προώθηση του νέου βιβλίου της, θα πέσει θύμα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος θεωρεί ότι η διάσημη συγγραφέας γνωρίζει το μυστικό για τον θησαυρό της αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματος της. Με την Λορέτα φυλακισμένη, ο Άλαν είναι εκείνος που θα κάνει τα πάντα για να την σώσει και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δύο τους θα μπλέξουν σε επικές τραγελαφικές περιπέτειες! Στα plus ο Brad Pitt σε ρόλο-έκπληξη!

Χωρίς αμφιβολία, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές γέλιου, όταν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου! Μέχρι τότε όμως δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το trailer…