Και εκεί που όλα κυλούσαν (υπερβολικά) ήρεμα στην 11η σεζόν του Grey’s Anatomy, η δημιουργός του Shonda Rhimes, είπε να ταράξει τα νερά. Τι να τα ταράξει δηλαδή που προκάλεσε τσουνάμι.
Ο Derek, ο γοητευτικός γιατρός που υποδύεται εδώ και χρόνια ο Patrick Dempsey, ο περίφημος κύριος McDreamy, δεν είναι πλέον στο καστ της σειράς. Ενώ όλοι πίστευαν πως επιτέλους θα ξεκινούσε να απολαμβάνει τον έγγαμο βίο με την Meredith (Ellen Pompeo), ένα τρομερό ατύχημα τον έβγαλε από το πλάνο της σειράς.
Ένα φορτηγό του έκοψε το νήμα της ζωής και όσο ειδικοί κι αν είναι οι γιατροί του Grey’s Anatomy, κανένας δεν κατάφερε να τον σώσει. McDreamy no more.

Πολλοί σεναριογράφοι έχουν εφεύρει κατά καιρούς ατυχήματα για να διακόψουν την παρουσία ηθοποιών σε μακροχρόνιες σειρές, ωστόσο το συγκεκριμένο σίγουρα θα κοστίσει στο φανατικό κοινό της σειράς, και ειδικά στο γυναικείο πληθυσμό. Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν. Μα στη μέση της σεζόν και απροειδοποίητα; Κι όμως η Rhimes τόλμησε και το έκανε, έστω κι αν γνωρίζεις πως από την αρχή της σειράς το καστ που ξεκίνησε το show είτε έχει πεθάνει, είτε εξαφανίστηκε. Όσοι παρακολουθείτε τη σειρά, ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις. Το spoiler είναι spoiler, αλλά όταν θα το δείτε θα είναι αλλιώς… R.I.P. Mr McDreamy.