Και εκεί που γίνεται ήδη ένας απίθανος χαμός με το χωρισμό του Brad και της Angelina, έρχεται και η Paramount Pictures για να κυκλοφορήσει ένα καινούργιο TV spot από το επερχόμενο ρομαντικό θρίλερ εποχής, Allied, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά! Στο φιλμ που είναι τοποθετημένο χρονικά στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πρωταγωνιστούν ο Brad Pitt και η Marion Cotillard, η κατά πολλούς πέτρα του σκανδάλου που έφερε το χωρισμό στο Brangelina ζευγάρι.

Οι δύο ηθοποιοί ερμηνεύουν δύο εκτελεστές δολοφόνους που ερωτεύονται κατά τη διάρκεια μίας αποστολής στην Καζαμπλάνκα το 1942, στην οποία πρέπει να σκοτώσουν έναν Γερμανό πρέσβη. Θα αγαπηθούν σφόδρα και μάλιστα θα παντρευτούν! Το μέλλον τους όμως στην ταινία θα έχει δύσκολη πορεία αφού θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια περίεργα παλιά μυστικά που θα κλονίσουν τη σχέση τους. Το μέλλον τους στην πραγματικότητα τώρα, δείχνει ακριβώς το αντίθετο!
Το κατασκοπευτικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Robert Zemeckis, αναμένεται στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου και είναι σίγουρο πως οι σκηνές που εμφανίζονται μαζί θα αναλυθούν μέχρι τελικής πτώσης!