Ένας ακόμα χώρος έρχεται να διευρύνει το πολιτιστικό σκηνικό της πρωτεύουσας αυτό το καλοκαίρι στα Σπάτα. Το Nasioutzik Mansion θα ανοίξει τις πύλες του σε λίγους μήνες αποτελώντας ένα πολυδιάστατο σημείο συνάντησης. Πρόκειται για έναν all-day προορισμό που μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις σημαντικές στιγμές των ανθρώπων που θα το επιλέξουν, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Το Nasioutzik Mansion μπορεί να φιλοξενήσει και να διοργανώσει εκδηλώσεις όπως:

Εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές πρεμιέρες, επιδείξεις μόδας, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, θρησκευτικούς και πολιτικούς γάμους με δυνατότητα δεξιώσεων έως 3.000 άτομα, βαφτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτι με διάφορες θεματικές, δωμάτια μυστηρίου, τουρνουά και φεστιβάλ μαγειρικής, σκάκι, χορού, μπριτζ, διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα, live streaming shows, after ή pre-wedding φωτογραφίσεις, διάφορες λέσχες όπως ανάγνωσης ή γιόγκα, ιδιωτικά δείπνα και διαμονή ή φιλοξενία καλεσμένων στις σουίτες του. Υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη εταιρεία catering “by Nasioutzik”. Συνδυάζει κουζίνες από όλα τα μέρη του κόσμου, με συνταγές και την συμμετοχή βραβευμένων Chefs.

Η ιστορία της έπαυλης

Το Nasioutzik Mansion αποτελούσε την προσωπική έπαυλη του Γιώργου Νάσιουτζικ μέχρι το θάνατό του. Πρόκειται για ένα οίκημα σε σήμα “Η” τοσκανέζικης αρχιτεκτονικής. Έχει έκταση 1.300 τ.μ. και πλαισιώνεται από 17 στέμματα κήπων. Οι κήποι του περιλαμβάνουν αμπέλια, ελιές, εκτάσεις με λουλούδια, αρωματικά φυτά, ανοιχτούς χώρους με γκαζόν, γήπεδο τένις, ένα μοναδικό ποτάμι, πισίνα και εκκλησία. Στο οίκημα φιλοξενούνται ανεκτίμητης αξίας συλλογές, έπιπλα και έργα τέχνης.

Βρίσκεται στα Σπάτα, 8 λεπτά από τον κόμβο Κηφισίας, σε απόσταση 10 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, δίπλα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Για περισσότερες πληροφορίες:

FACEBOOK

INSTAGRAM