Αυτή είναι η υπόθεση του αυριανού επεισοδίου 25 της σειράς Άγριες Μέλισσες, που θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στις 22:00 από την συχνότητα του Αντ1.

Άγριες Μέλισσες – Παρασκευή 16 Οκτωβρίου – Αυριανό Επεισόδιο 25

Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες, μ’ εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη. Εκείνος, δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη. Η Βιολέτα, καταρρακωμένη από την κατάσταση του Μιλτιάδη μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο για τη φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική. Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εκτίσει και την ποινή του.

Ο Νικηφόρος πείθει τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να μπει στον Συνεταιρισμό. Το ίδιο κιόλας βράδυ οι αγρότες ψηφίζουν γι’ αυτό. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο. Τότε, τον βγάζει από την κεφαλή των επιχειρήσεών του και την αναθέτει στον Κωνσταντή. Θα το δεχτεί ο Νικηφόρος ή έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του; Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως, ο κόσμος της νύχτας, και μάλιστα στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια. Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Δείτε το τρέιλερ:

Στον ρόλο της Μαντάμ Κούλας: η Ναταλία Τσαλίκη

Στον ρόλο του Τάκη Δοξαρά: ο Αργύρης Πανταζάρας