Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο διαγωνισμός δημιουργικότητας “ABSOLUT MURAL”, καθώς έως τις 28 Φεβρουαρίου, δημιουργικοί καλλιτέχνες μπορούν να υποβάλλουν στο absolutmural.gr το δικό τους σχέδιο για τη διαφορετικότητα, για να συμπληρώσει το εντυπωσιακό mural του street artist Soteur, σε κεντρικό τοίχο της Αθήνας.

Photo: Bill Georgoussis

Η ABSOLUT, στηρίζοντας πάντα την τέχνη, σε καλεί να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη για τη διαφορετικότητα ολοκληρώνοντας το έργο που ξεκίνησε ο Soteur στον τοίχο του ξενοδοχείου «The Artist Athens». Το αποτέλεσμα θα είναι ένα έργο που θα έχει δημιουργηθεί από 2 διαφορετικούς καλλιτέχνες. Ένα έργο – ύμνος στη διαφορετικότητα και στη ισότητα, που κάνει τον κόσμο καλύτερο και που φροντίζει παράλληλα το περιβάλλον: Τα χρώματα της Airlite, που χρησιμοποιούνται στο Absolut Mural, είναι μία 100% οικολογική και φωτο-καταλυτική βαφή, που μετατρέπει την επιφάνεια του τοίχου σε φυσικό καθαριστή του αέρα.

Εδώ μπαίνεις εσύ! Τα βήματα είναι απλά:

1. Εμπνεύσου από το σχέδιο του Soteur

2. Δημιούργησε ένα μοναδικό έργο, το οποίο θα συμπληρώσει αυτό του Soteur, και δείξε τι σημaίνει η διαφορετικότητα για σένα 3. Ανέβασε το έως τις 28/2 στο absolutmural.gr

Δες πώς δημιουργήθηκε το πρώτο μέρος του Absolut Mural από τον Soteur στο video.

Photo: Αργύρης Σακκάς