κωμωδία-ορόσημο του FOX Life επιστρέφει με νέα επεισόδια την Τρίτη 3 Μαρτίου! Η σειρά παραμένει αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού σε όλο τον κόσμο έχοντας βραβευτεί με το βραβείο Emmy στην κατηγορία «Καλύτερη Κωμική σειρά» 5 συνεχόμενες φορές! Και ο 6ος κύκλος της είναι προ των πυλών!

Η «συμμορία» των Pritchett-Dunphy-Tucker είναι μια μεγάλη οικογένεια με αρχηγό τον Jay Pritchett (Ed O’Neill). O Jay μαζί με τη δεύτερη – και αρκετά νεότερη – σύζυγό του, Gloria (Sofia Vergara), ζουν μαζί με το νεογέννητο μωρό τους Joe και τον έφηβο γιο της Gloria, Manny (Rico Rodriguez), ο οποίος αντιμετωπίζει το γυμνάσιο με την ίδια νοοτροπία που είχε ως παιδί.
Η μεγάλη κόρη του Jay, Claire (Julie Bowen) με το σύζυγό της Phil (Ty Burrell) προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα τρία τους παιδιά που βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις της ζωή τους. Ο μικρότερος είναι ο Luke (Nolan Gould) μαθητής της δεύτερης τάξης του γυμνασίου. Η μεσαία τους κόρη, Alex (Ariel Winter) είναι τελειόφοιτη και αναζητά το πιο κατάλληλο κολέγιο για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της ενώ η μεγαλύτερη κόρη Haley (Sarah Hyland) ζει ακόμη μαζί τους και προπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα της.
Την οικογένεια συμπληρώνουν ο αδελφός της Claire και μεγάλος γιος του Jay, Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), ο οποίος έχει μόλις παντρευτεί τον Cameron (Eric Stonestreet) το σχολικό του έρωτα. Το ζευγάρι απολαμβάνει τη ζωή των νεόνυμφων και παράλληλα μεγαλώνουν την 6χρονη υιοθετημένη τους κόρη, Lily (Aubrey Anderson-Emmons). 
Κάθε μια από τις τρεις οικογένειες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά όμως όταν βρίσκονται όλοι μαζί τότε ο συνδυασμός τους συνθέτει μια ξεκαρδιστική, συχνά γλυκόπικρη εικόνα μιας σύγχρονης οικογένειας! Πρεμιέρα την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 21:00!