Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η συνδρομητική τηλεόραση έχει κάνει μεγάλα βήματα και στη χώρα μας, με αποτέλεσμα οι επιλογές που έχουμε ως τηλεθεατές να είναι πλέον άπειρες. Ενδιαφέρουσες πρεμιέρες θα βρεις το μήνα που διανύουμε και στο Cinobo, αφού φέρνει τη μεγάλη οθόνη σε όλες σου τις συσκευές, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής σε δύο από αυτές. Μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει στον υπολογιστή σου, στη smart TV, στο smartphone και στο tablet σου, ακόμα και εκτός σύνδεσης.

Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ (Enfant Terrible) – Την 1η Φεβρουαρίου

Αυθεντικός φόρος τιμής στο “τρομερό παιδί” του γερμανικού σινεμά, με μια ταινία που έχει ως προτεραιότητα να μοιάζει με τις δικές του, 40 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ντάνιελ ‘16 (Daniel ‘16) – Στις 8 Φεβρουαρίου

Μια αληθινά συγκινητική ταινία για τα παιδιά που αναγκάζονται να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, με ένα θέμα που οι περισσότεροι στη χώρα μας αγνοούν.

Πράσινη Θάλασσα (Green Sea) – Στις 15 Φεβρουαρίου 

Βασισμένο σε βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου και με εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, ένα έξοχο δράμα χαρακτήρων που σχολιάζει τρυφερά την ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία.

Έτσι θα έμοιαζε το Αποκάλυψη Τώρα αν αντί της ζούγκλας του Βιετνάμ, ο Κόπολα επέλεγε αυστηρά λόμπι ξενοδοχείων, γιγαντιαίες πόρτες γραφείων και πισίνες για λίγους.

Παράλληλα, ο Φεβρουάριος είναι μήνας με μεγάλο αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου, αλλά και τους 7 Χρυσούς Φοίνικες των τελευταίων 7 Φεστιβάλ Καννών. Αξίζει να δείτε, το ντεμπούτο-έκπληξη Αζόρ: Ο Κώδικας του Τραπεζίτη, και τρία δυνατά ελληνικά – Ντάνιελ ‘16, Πράσινη Θάλασσα και Ακίνητο Ποτάμι που έρχονται μεταξύ άλλων τον Φεβρουάριο αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Cinobo.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 ακριβότερα γραφεία από γνωστές ταινίες και σειρές | Thats Life. Life as it is!