Προχωρά ακάθεκτο το The Walking Dead του AMC, κάτι που απέδειξε περίτρανα το mid-season φινάλε που έβαλε μία άνω τελεία στο πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν. Το τελευταίο εντυπωσιακό επεισόδιο είδε 12.1 εκατομμύρια τηλεθεατές να καρφώνονται στους δέκτες τους για να το παρακολουθήσουν. Το δεύτερο μισό της σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 9 Φεβρουαρίου.
Το Walkind Dead συνεχίζει να είναι η Νο.1 σειρά σε ολόκληρη την αμερικανική τηλεόραση ανάμεσα στο κοινό 18-49 και παραμένει η σειρά με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της ψηφιακής τηλεόρασης. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της σειράς είχαν έναν μέσο όρο 13 εκατομμύρια τηλεθεατές. 
Ο πρόεδρος του AMC, Charlie Collier, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος από τη μεγάλη πίστη που συνεχίζει να δείχνει το κοινό στην εκπληκτική δουλειά της μοναδικά ταλαντούχας ομάδας του The Walking Dead. Να σημειωθεί πως εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα του Talking Dead, του show που ακολουθεί μετά την προβολή των επεισοδίων του Walking Dead, όπου ηθοποιοί, fans, παραγωγοί και άλλοι τηλεοπτικοί παράγοντες συζητάνε αυτό που παρακολούθησαν.

http://www.youtube.com/watch?v=zj0roIbKyPk