Ήταν μια βραδιά πολύ πιο λαμπερή από όλες τις υπόλοιπες αφού συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με σκοπό την παρουσίαση των καλύτερων ελληνικών ταινιών της χρονιάς σε μια δεύτερη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Capture

Το πάρτυ έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ίδρυση της Ακαδημίας, παρουσία των φετινών υποψηφίων των Βραβείων Ίρις, τα οποία τιμούν τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της χρονιάς και θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 23 Απριλίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.Οι καλεσμένοι του πάρτυ έζησαν μία βραδιά γεμάτη σινεμά απολαμβάνοντας γευστικές δημιουργίες και κοκτέιλ με πρωταγωνιστή – φυσικά – τον καφέ Nespresso.

Η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που βρίσκεται κοντά στο σινεμά στηρίζοντας τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως, είναι Μέγας Χορηγός των φετινών επετειακών Βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Nespresso Ελλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε τα επετειακά Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Τα φετινά βραβεία αποτελούν αφορμή για να τιμήσουμε τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Ακαδημίας, καθώς και όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες  που με αφοσίωση και πάθος δημιουργούν και ξεχωρίζουν. Κάθε χρόνο, οι υποψηφιότητες των βραβείων Ίρις αποδεικνύουν ότι η εγχώρια κινηματογραφική σκηνή έχει μεγάλη δυναμική και δημιουργεί έργα σημαντικής καλλιτεχνικής αξίας.»

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 23 Απριλίου στη μεγάλη τελετή απονομής των Βραβείων Ίρις, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη βραδιά συνοδεία του αγαπημένου του καφέ Nespresso.