Θέλετε action γεμάτη μαγεία; Θέλετε gaming ατμόσφαιρα; Μήπως μία γερή δόση τρόμου; Αυτή η εβδομάδα έχει λίγο απ’ όλα, με το μεγάλο comeback του H Συμμορία των Μάγων, την εντυπωσιακή άφιξη του World of Warcraft, αλλά και το δεύτερο μέρος του The Conjuring έτσι για τους λάτρεις του horror. Διαλέγετε και παίρνετε.

Η Συμμορία των Μάγων 2
To πρώτο φιλμ του 2013 τα είχε πάει πολύ καλά. Και όταν φέρνεις με 75 εκατομμύρια δολάρια budget, 351 στο box office, τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρξει sequel. Το οποίο είναι μία ανάσα μακριά από τις ελληνικές αίθουσες! Στις 9 Ιουνίου λοιπόν καταφθάνει το Now You See Me 2, με τον Louis Leterrier να έχει αφήσει την σκηνοθεσία στον Jon M. Chu και τον Daniel Radcliffe να έρχεται να προστεθεί στο ήδη εντυπωσιακό καστ!
Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Mark Ruffalo, Michael Caine και Morgan Freeman είναι και πάλι στις θέσεις τους για να μας φέρουν σε επαφή με τη μαγεία, εξερευνώντας τα όρια της τέχνης των ψευδαισθήσεων, με τους εκπληκτικούς μάγους να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους θεάματα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι μάγοι βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Ο άνδρας πίσω από τα κόλπα τους είναι ο Ουόλτερ Μέιμπρι (Radcliffe), ένα παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου που αναγκάζει τους Καβαλάρηδες να σχεδιάσουν την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι τώρα. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν ένα τελευταίο, φαινομενικά αδύνατο κόλπο για να καθαρίσουν το όνομά τους και να αποκαλύψουν τον σατανικό εγκέφαλο πίσω από όλα!
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες σε διανομή Odeon

World of Warcraft
H πολυαναμενόμενη συμπαραγωγή των Universal και Legendary Pictures είναι εδώ. Το Warcraft είναι αποφασισμένο να σπάσει την “κακή” παράδοση που θέλει τα games που περνάνε στη μεγάλη οθόνη να μην τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Η Legendary Pictures και η Blizzard σίγουρα έχουν βάλει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά, δαπανώντας για την παραγωγή της τεράστια χρηματικά ποσά και γεμίζοντας τα πλάνα με εντυπωσιακές μάχες με τους στρατούς των Orcs και Ηumans, να ενώνονται για να αντιμετωπίσουν μία τεράστια σκοτεινή δύναμη!

The Conjuring 2
To πρώτο φιλμ είχε ανέβει στην κορυφή του box office το 2013 κάνοντας το καλύτερο opening που είχε κάνει ποτέ original ταινία τρόμου και συγκεντρώνοντας συνολικά 319 εκατομμύρια παγκοσμίως, το δεύτερο καλύτερο νούμερο για φιλμ του είδους το οποίο ξεπερνά μόνο ο Εξορκιστής! Συν τοις άλλοις είχε λάβει πολύ καλές κριτικές με πολλούς να κάνουν λόγο για μία ταινία που έδωσε καινούργια πνοή στο είδος που έμοιαζε να είχε κουραστεί τα τελευταία χρόνια από τις επαναλήψεις και ειδικά με το συγκεκριμένο concept, στοιχειωμένο σπίτι κλπ. Η New Line Cinema φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει αυτή την επιτυχία χωρίς sequel έτσι επαναφέρει στο The Conjuring 2 τους πολύ καλούς στους ρόλους τους Patrick Wilson και Vera Farmiga που ερμηνεύουν ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα ζευγάρια της αμερικανικής σύγχρονης ιστορίας, τους ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων Ed καιLorraine Warren.
Tο δεύτερο Conjuring θα βασίζεται και αυτό στις αληθινές περιπέτειες των Warrens, ιστορίες που έχουν εμπνεύσει φιλμ όπως το The Amityville Horror. Στο sequel το ζευγάρι περνάει τον Ατλαντικό και ταξιδεύει στο βόρειο Λονδίνο για να βοηθήσει μία single μητέρα να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της σ’ ένα σπίτι που το έχουν στοιχειώσει διαβολικά πνεύματα. Το φιλμ σκηνοθετεί ξανά ο James Wan.

Truman
Ισπανική κομεντί βραβευμένη με 5 Goya (Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, α΄ και β΄ ανδρικού ρόλου). O Τζούλιαν θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον φίλο του Τομάς που ζει στον Καναδά. Οι δυο τους θέλοντας να θυμηθούν τα παλιά θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές . Πρωταγωνιστεί ο Ρικάρντο Νταρίν (Iστορίας για Αγρίους).

Οιδιπόδειο αλά γαλλικά
Η κομψή και εκλεπτυσμένη Παριζιάνα Violette (Julie Delpy) κάνει τις διακοπές της στον ειδυλλιακό γαλλικό νότο, όπου συναντά τον γλυκύτατο Jean-René (Dany Boon). Αν και εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, η χημεία μεταξύ τους είναι τόσο καλή που βρίσκονται ξανά στο Παρίσι. Όμως, ένα τρίτο πρόσωπο εμφανίζεται ξαφνικά και θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού. Ο Lolo, ο 19χρονος κτητικός γιος της Violette, είναι αποφασισμένος να ξεφορτωθεί τον επίδοξο εραστή, με κάθε τρόπο.

Με απόκρυψη
Ο Κάρλος, στέλεχος τράπεζας και οικογενειάρχης ξεκινά την ημέρα του πηγαίνοντας τα παιδιά του στο σχολείο. Καθώς οδηγεί, δέχεται μια ανώνυμη κλήση από ένα κινητό τηλέφωνο που βρίσκει μέσα στο αυτοκίνητό. Μια άγνωστη φωνή τον πληροφορεί ότι υπάρχει βόμβα κάτω από το κάθισμά του και ότι έχει λίγες ώρες να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Διαφορετικά, το αυτοκίνητό του θα ανατιναχθεί. Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ντάνι Ντε Λα Τόρε είναι ένα σύγχρονο, γεμάτο ένταση θρίλερ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο τμήμα Venice Days, του Φεστιβάλ Βενετίας 2015.