Οι ηθοποιοί πάνε κι έρχονται στις τηλεοπτικές σειρές. Αυτή είναι η μοίρα τους και την έχουν αποδεχθεί προ πολλού αφού οι αλλαγές είναι κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο στο χώρο τους. Αυτές συμβαίνουν είτε γιατί δεν είναι οι ίδιοι ευχαριστημένοι από την σειρά και τον ρόλο τους, είτε γιατί έχει έρθει η ώρα να “φύγουν” και να ανανεωθεί λίγο το show, είτε γιατί το σενάριο… του Walking Dead και του Game of Thrones δεν σου αφήνουν και πολλές άλλες επιλογές.
Η αποχώρηση της Stana Katic από την πολύ πετυχημένη σειρά του ABC, Castle, είναι ένα γεγονός που συζητιέται ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες. Παλιά και νυν μέλη του καστ εκφράζουν την απορία τους πως είναι δυνατόν να “κόβεις” την βασική πρωταγωνίστρια σου, μία απορία που φυσικά έχουν και οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς.

CASTLE - ABC's

Όπως αποκαλύφθηκε η Katic δεν θα είναι στην 9η σεζόν του Castle για οικονομικούς λόγους, κάτι που φυσικά άναψε ακόμα περισσότερο την κουβέντα με πολλούς να απορούν για την “λογιστική” αυτή απόφαση. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το ABC ήθελε να κόψει την “Kate Beckett” από το τέλος της 7ης σεζόν ωστόσο την έσωσε η απώλεια του Patrick Dempsey από το Grey’s Anatomy κι έτσι αναβλήθηκε για λίγο η ανακοίνωση.
Ο νέος πρόεδρος του ABC, Channing Dungey θέλει να ανανεώσει τη σειρά και να ετοιμάσει λιγότερα επεισόδια (13) για την 9η σεζόν, και κυρίως να ρίξει το βάρος του σεναρίου σε αυτοτελή εβδομαδιαία επεισόδια με περισσότερη δράση, αφήνοντας πίσω το ρομάντζο ανάμεσα στον Castle και την Beckett. Η παραγωγή μάλιστα είχε τεστάρει την αποχώρηση της “Beckett” με το χωρισμό του ζευγαριού στην πρεμιέρα της 8ης σεζόν, αν και τότε έλεγε πως “δεν θα είναι κάτι μόνιμο”. Φυσικά όλα αυτά τα έχει μάθει το φανατικό κοινό της σειράς με το twitter να έχει γεμίσει από αρνητικά σχόλια και τα γκάλοπ να δείχνουν πως είναι έτοιμο να γυρίσει την πλάτη του στο show εάν δεν ξαναδεί την αγαπημένη του Stana Katic.
Θα πετύχει η ανανέωση που έχει στο μυαλό του το κανάλι ή θα πληρώσει το γεγονός πως πήγε κόντρα στις επιθυμίες του κοινού; Όλα θα αποδειχθούν στην πράξη…