Η Universal Pictures αποκάλυψε το νέο trailer του Bridget Jones’s Baby, το πολυαναμενόμενο threequel του διάσημου franchise.
Η ταινία, που βασίζεται και πάλι στα best seller βιβλία της Helen Fielding, θα βρει την Renée Zellweger να επιστρέφει στον αγαπημένο ρόλο της, μαζί αυτή τη φορά με τον Colin Firth, τον αιώνιο αγαπημένο της Mark Darcy, αλλά και τον Patrick Dempsey που θα παρουσιάσει έναν καινούργιο χαρακτήρα στη ζωή της.

Η Sharon Maguire που σκηνοθέτησε το original Bridget Jones’s Diary επιστρέφει στο τρίτο φιλμ, του οποίου το σενάριο έχει γράψει μαζί με τον David Nicholls (One Day). Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για την ιστορία, αλλά είναι προφανές πως πλέον η Bridget Jones έχει πλέον ένα παιδί. Ποιανού όμως είναι; Του Darcy ή μήπως του νέου άντρα που μπήκε στη ζωή της;
Πάντως αρκετές θα απογοητευτούν αφού δεν θα δουν στο καστ τον Hugh Grant που είχε εμφανιστεί στα δύο προηγούμενα φιλμ, βλέπε Bridget Jones’s Diary (2001) και Bridget Jones: The Edge of Reason (2003), τα οποία έχουν φέρει μαζί πάνω από 540 εκατομμύρια δολάρια στο box office! H ταινία αναμένεται στην Αμερική στις 16 Σεπτεμβρίου!