Ο γοητευτικός Ταρζάν έρχεται για να αναστήσει το μύθο του ήρωα της ζούγκλας, ο Tom Hanks ταξιδεύει στην Σαουδική Αραβία, και η H Oμορφότερη Εποχή αποκαλύπτει τον δυνατό έρωτα δύο γυναικών.

O Θρύλος του Ταρζάν
Ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες των παιδικών µας χρόνων, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σε μια επική 3D περιπέτεια. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού ήρωα του Έντγκαρ Ράις Μπάροους θα δούμε τον Alexander Skarsgård, γνωστό και ως Έρικ στην διάσημη σειρά του HBO, «True Blood».
Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν (Skarsgård) άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν (Margot Robbie) στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ (Christoph Waltz). Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.
Η σκηνοθεσία είναι του David Yates, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών Harry Potter.

H Oμορφότερη Εποχή
Η Ντελφίν, κόρη αγροτών, μετακομίζει στο Παρίσι για να απελευθερωθεί από τα δεσμά της οικογένειας της και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά. Η Κάρολ, είναι ενεργά εμπλεκόμενη στο φεμινιστικό κίνημα. Το καλοκαίρι του 1971, η Κάρολ γνώρισε τη Ντελφίν, και την ερωτεύτηκε παράφορα. Ο πατέρας της Ντελφίν σύντομα όμως αρρώστησε βαριά κι εκείνη γύρισε στη φάρμα τους για να βοηθήσει τη μητέρα της. Η Κάρολ αποφάσισε να την ακολουθήσει. Μπορούσε όμως η επαρχία να δεχτεί τον έρωτα τους;
Ήθελα να τιμήσω τις φεμινίστριες, που πολύ συχνά έχουν χλευαστεί κι αποκαλεστεί νευρωτικές. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φεμινίστρια, αλλά συμμερίζομαι την αγωνία τους. Έχω συνειδητοποιήσει ωστόσο ότι οφείλω μέρος της ελευθερίας μου σ’ εκείνες”. (Κατρίν Κορσινί, σκηνοθέτης)

Ενα ολόγραμμα για τον βασιλιά
Ένας Αμερικανός επιχειρηματίας ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για να πουλήσει την εφεύρεση του στον πάμπλουτο τοπικό μονάρχη. Εκεί θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες μέχρι να συναντήσει τελικά τον βασιλιά, ενώ θα γνωρίσει τον έρωτα στα μάτια μιας γοητευτικής γυναίκας.
Ένα comedy-drama του Tom Tykwer, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Dave Eggers, με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.

The Purge: Election Year
Το hit franchise της Universal που ξετρέλανε το κοινό από το πουθενά, φέρνοντας 200 εκατομμύρια δολάρια στο  box office, επιστρέφει με το καινούργιο του κεφάλαιο που συμβαίνει μέσα σε 12 ώρες απόλυτου χάους. Είναι η έννομη παρανομία που καθιέρωσαν οι New Founders of America με σκοπό να διατηρήσουν μία μεγάλη χώρα την Αμερική. Αυτό ακριβώς το πλάνο πρέπει να καταστρέψει ο πρώην αστυνομικός Μπαρνς.

Το μυστικό που έμεινε κρυμμένο
Επιστρέφοντας μαζί με την αδελφή του, την Agathe, στο νησί Noirmoutier, όπου πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια, ο Antoine δεν υποψιαζόταν πόσο θα ξαναγύριζε στη μνήμη του το παρελθόν, σαν ένα μπούμερανγκ. Μυστικά, λόγια ανείπωτα, ψέματα: οι αναμνήσεις από τις διακοπές και κάποια αναπάντητα ερωτήματα ανασύρονται στην επιφάνεια… Κι αν η μυστηριώδης εξαφάνιση της μητέρας του δεν ήταν αυτό που νόμιζε;