Πασχαλινό το μενού της εβδομάδας κάτι που σημαίνει πως οι ταινίες θα βγουν στους κινηματογράφους την Κυριακή 1η Μαίου, ανήμερα το Πάσχα δηλαδή. Πάντα τα φιλμ της συγκεκριμένης ημέρας δεν είναι ανάμεσα και στις καλύτερες παραγωγές της χρονιάς, ωστόσο με το σωστό ξεσκαρτάρισμα ίσως βρείτε εκείνο που θα σας βοηθήσει να χωνέψετε το πλούσιο μεσημεριανό τραπέζι!

Μια Θάλασσα από Δέντρα
Ο Gus Van Sant σκηνοθετεί τον Matthew McConaughey που υποδύεται τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν που φτάνει στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φούτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Περιπλανώμενος, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του. Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι.

Aνάσταση
Ο Κλάβιος, ενός πανίσχυρος Ρωμαίος στρατιωτικός (Joseph Fiennes) και ο Λούκιος (Tom Felton), ο υπασπιστής του, έχουν επιφορτιστεί από τον Πόντιο Πιλάτο με το καθήκον να ανακαλύψουν τι απέγινε το σώμα του Χριστού (Cliff Curtis) μετά τη σταύρωση και ταφή του. Το σώμα πρέπει να βρεθεί επειγόντως, ώστε να σταματήσουν οι φήμες περί Ανάστασης και επικείμενου ερχομού του Μεσσία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία για αιματηρές εξεγέρσεις στην Ιερουσαλήμ. Σκηνοθετεί ο Kevin Reynolds.

Γιορτή της Μητέρας
Ο Garry Marshall των Valentine’s Day και New Year’s Eve, επιστρέφει με ένα rom-com αφιερωμένο στην Γιορτή της Μητέρας με ένα all-star cast.
Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Britt Robertson αλλά και ο Jason Sudeikis είναι οι πρωταγωνιστές 5 ιστοριών που συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, αποτίουν ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.

Το τελευταίο μας τάνγκο
Η Maria Nieves Rego (80) και ο Juan Carlos Copes (83) γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα και χόρεψαν μαζί για περίπου πενήντα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν και μίσησαν ο ένας τον άλλον και πέρασαν πολλούς επίπονους χωρισμούς αλλά πάντα στο τέλος γύριζαν πίσω ο ένας στον άλλον. Τελικά αυτός την άφησε για μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερη του, με την οποία και έκαναν μαζί δύο παιδιά. Μία ιστορία αγάπης ανάμεσα στους δύο πιο διάσημους χορευτές στην ιστορία του τάνγκο.

Ράτσε & Κλανκ
Kινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς video games του Sony PlayStation. Για τα πιτσιρίκια και από σήμερα 28 Απριλίου!