Από την εταιρεία παραγωγής του Steven Spielberg και με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ, Octavia Spencer (The Help), τον Dave Annabele (Brothers & Sisters) και μια ομάδα ταλαντούχων νέων ηθοποιών, η νέα σειρά του FOX Life υπόσχεται να σας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!
Ο 12χρονος αφηγητής Charlie (Griffin Gluck) βρίσκεται σε κώμα στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Η παρέα του Charlie αποτελείται από άλλους ασθενείς του νοσοκομείου όπως ο 16χρονος Jordi (Nolan Sotillo) που ταξίδεψε στην Καλιφόρνια αναζητώντας θεραπεία, ο γοητευτικός και αυτόνομος Leo (Charlie Rowe), ο νεαρός Dash (Astro) που έχει στόχο να μην αφήσει την κυστική ίνωση να του αλλάξει τη ζωή, η τα-ξέρω-όλα Emma (Ciara Bravo) που πάσχει από διατροφική διαταραχή και το «κακό κορίτσι» και cheerleader Kara (Zoe Levin), που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια.
Υπεύθυνοι του παιδιατρικού τμήματος είναι η Νοσοκόμα Jackson (Octavia Spencer) και ο Δρ. McAndrew (Dave Annable), ο κορυφαίος παιδοχειρουργός της χώρας. Καθώς τα παιδιά δίνουν καθημερινά έναν αγώνα ζωής και θανάτου, η σχέση που αναπτύσσουν μεταξύ τους δυναμώνει συνεχώς δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο δεσμό. Χαρακτηριστικό της παρέας είναι το κόκκινο βραχιολάκι ασθενή, που τους δόθηκε κατά την εισαγωγή τους, στο νοσοκομείο.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι FOX την Τρίτη 27 Απριλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=JPEI4CnAC4c