Το Beauty and the Beast του 1991 βρήκε την Disney στα καλύτερά της. Δεν παρεξένεψε κανέναν το γεγονός πως ήταν η πρώτη animated παραγωγή που κέρδισε υποψηφιότητα Όσκαρ για Καλύτερη Ταινία. Τώρα ήρθε η ώρα για την live action μιούζικαλ εκδοχή της ιστορίας με την Emma Watson να αναλαμβάνει το ρόλο της Πεντάμορφης Belle, ενώ ο Dan Stevens θα είναι το τρομακτικό αλλά συνάμα γοητευτικό Τέρας.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε ήδη για να μας δώσει μία γεύση από αυτό το πολύ φιλόδοξο project, που θα ξεδιπλώσει ξανά την ιστορία της Belle, μίας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής γυναίκας που θα πιαστεί αιχμάλωτη στο κάστρο του Τέρατος! Σιγά σιγά εκείνη θα ανακαλύψει πόσο καλόκαρδος είναι και θα ανακαλύψει την ομορφιά πίσω από το τρομακτικό του παρουσιαστικό.

Το φιλμ που σκηνοθετεί ο Bill Condon –στο ενεργητικό του έχει από Twilight φιλμ μέχρι το Gods and Monsters– θα έχει τρομερό καστ με ονόματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Εκτός από την Watson θα δούμε ακόμα τους Luke Evans (Gaston), Kevin Kline (Maurice), Josh Gad (Lefou), Ewan McGregor (Lumiere), Stanley Tucci (Maestro Cadenza), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Audra McDonald (Madame Garderobe), Ian McKellen (Cogsworth) και η Emma Thompson στο ρόλο της Mrs. Potts.

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαίου του 2017.