Το «The Waling Dead», η σειρά-φαινόμενο που σπάει διαδοχικά κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, επιστρέφει με τον 6ο κύκλο και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 22:45, στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή στην Αμερική! Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play!

Το αριστουργηματικό «The Walking Dead» του Robert Kirkman, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ιστορία της τηλεόρασης, επανακαθορίζοντας το zombie genre και δημιουργώντας ένα πιστό κοινό εκατομμυρίων τηλεθεατών, σε όλο τον κόσμο. H αναμονή για τους φανατικούς της σειράς τελείωσε καθώς ο 6ος κύκλος, ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο FOX. Κάθε Δευτέρα ο «αέρας» του FOX είναι γεμάτος με ακόμα περισσότερο μυστήριο, δράση και αγωνία καθώς τα νέα επεισόδια από τις σειρές «Homeland» και «The Walking Dead» παίζουν back-to-back!

TWD6_02

Ο νέος κύκλος «The Walking Dead», βρίσκει τους πρωταγωνιστές να συνειδητοποιούν ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από την απλή επιβίωση. Η ηθική διαμάχη φαίνεται ξεκάθαρα στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Rick Grimes (Andrew Lincoln), ο οποίος βρίσκει ξανά την χαμένη του ανθρωπιά. Ο Rick καλείται να δώσει μία εσωτερική μάχη, καθώς αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην οπτική της Carol (Melissa McBride), που θεωρεί ότι η νέα πραγματικότητα προϋποθέτει σκληρές και δραστικές αποφάσεις και την οπτική του Morgan (Lennie James), που έχει την ακλόνητη πίστη ότι η ανθρωπιά μπορεί να κυριαρχήσει στο νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει δημιουργηθεί. Η πορεία του Rick θα τον μεταμορφώσει από τον άνθρωπο που δεν εμπιστεύεται κανέναν και θεωρεί ότι είναι καλύτερο να σκοτώσει πριν τον σκοτώσουν, σε εκείνον που συνειδητοποιεί τη σημασία του να μένεις πιστός στις βασικές αρχές της ανθρωπιάς.

Όλα τα νέα επεισόδια «The Walking Dead» θα είναι διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play. Οι χρήστες της υπηρεσίας FOX Play έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν box sets με τα επεισόδια από όλους τους προηγούμενους κύκλους της σειράς, όπου και όποτε το επιθυμούν, από την αγαπημένη τους συσκευή.