Το «Tyrant» είναι η ιστορία μιας τυπικής αμερικανικής οικογένειας, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη στις εσωτερικές υποθέσεις του Abbudin, μιας ταραγμένης χώρας της Μέσης Ανατολής.
Ο Bassam “Barry” Al-Fayeed (Adam Rayner), ο νεότερος γιος ενός αμφιλεγόμενου δικτάτορα, επιστρέφει στην εμπόλεμη πατρίδα του μετά την 20ετή παραμονή του στην Αμερική και αναγκάζεται να εμπλακεί στο ταραγμένο οικογενειακό και πολιτικό σκηνικό που επικρατεί. Όταν ο αδερφός του, Jamal (Ashraf Barhom), αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας, ο Barry αρχίζει να αποκτά ισχυρή θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, υποκινούμενος από το όραμά του να προωθήσει την ιδέα της ελευθερίας στους συμπατριώτες του. Ο Barry συνειδητοποιεί σύντομα, ότι ο Jamal δεν χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της δικαιοσύνης και του ήθους και συμμαχεί με μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης για να ανατρέψει την τυραννική βασιλεία του. Ωστόσο αυτή η απόπειρα αποτυγχάνει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για προδοσία. Από τη στιγμή που τον εγκατέλειψαν οι δυτικοί του «σύμμαχοι», ο Jamal στρέφεται πλέον προς την Ανατολή προσεγγίζοντας την Κίνα, ευελπιστώντας να αναδείξει το Abbudin σε παγκόσμια δύναμη. Ωστόσο, ο Jamal εξακολουθεί να βλέπει τον Barry ως απειλή, καθώς ο λαός τον έχει αναδείξει πλέον σε σύμβολο ελευθερίας των εξεγερμένων ενάντια στο τυρρανικό καθεστώς.

Ο βραβευμένος με Emmy, Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ, Howard Gordon (24, Homeland) εκτελεί χρέη executive producer/show runner. Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος του πολιτικού δράματος «Tyrant» έρχεται στο FOX, αμέσως μετά την επίσημη πρεμιέρα της Αμερικής!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ @ 21:30